Audiolab is een Nederlandse luidsprekerfabrikant met een ruime staat van dienst. Het bedrijf beschikt over uitgebreide meet en testfaciliteiten, toch blijft de luisterkamer echter de hoofdrol vervullen. Naast een lijn hifi luidsprekers levert audiolab ook PRO-systemen en een compleet kabelprogramma. Uniek is de mogelijkheid om oude luidspreker units te laten restaureren.

Ons uitgangspunt is: Waar voor het geld, en niet alleen een mooi uiterlijk zonder wezenlijke inhoud produceren. Het ontwerp moet ook technisch kloppen. Dit vindt u terug in alle AUDIOLAB luidsprekers.

Ons streven; een luidspreker die zonder daar iets aan toe te voegen de ware klankrijkdom van de originele instrumenten laat horen. U hoort de muziek niet de luidspreker. Dus geen brullende bassen of sissend hoog, maar rust en.....muziek. En vergeet u vooral niet dat een goede luidspreker zeker niet de meest spectaculaire is.

Het kopen van een Nederlands produkt heeft een aantal aanzienlijke voordelen. Financieel worden wij niet geplaagd door importeurs, invoerrechten en transport overzee. Dit uit zich in een betere prijs/kwaliteit verhouding. Maar ook technisch zijn er voordelen. Tenslotte weten wij beter dan wie ook hoe de gemiddelde Nederlandse huiskamer zich acoustisch gedraagt, waarop wij onze ontwerpen kunnen afstemmen. Bij het verlenen van service bent u beter uit en in ieder geval sneller geholpen. Bovendien kunnen wij meestal aan speciale wensen voldoen.


©Audiolab